MESAJ DIN VEŞNICIE: VIN GEŢII!

MESAJ DIN VEŞNICIE: VIN GEŢII!

S-a conceput un plan pentru exterminarea noastră detaliat până la ultimele amănunte şi, cum vedem, el se aplică, vorba unuia, pas cu pas.
Un singur element nu a fost luat în calcul: GEŢII SUNT NEMURITORI.
Cei ce se miră că în 29 de ani încă nu am dispărut uită că noi am fost călcaţi de copite, de dispreţ total şi excludere nu din spaţiul Schengen ci din istorie vreme mult mai lungă şi, după 1.000 de ani, am reapărut, nu extenuaţi de măcelul la care am fost supuşi, ci viguroşi, energici, hotărâţi, de parcă în acele zece secole de detenţie istorică ne-am fi tot bronzat la soare şi ne-am fi tot antrenat în poligoanele de tragere ale Istoriei Mari.
Ne-aţi distrus marile combinate industriale că, în vreme de pace, arată mai rău decât Irakul şi Siria devastate de război, ne-aţi secătuit Grânarul Europei că importăm cartofi, porumb, castraveţi şi ceapă, ne-aţi ras pădurile, ne-aţi pângărit seninul apelor virgine, prin legile voastre satanice vreţi să ne spurcaţi Taina Sfântă a Nunţii, temelia dăinuirii noastre.
Atâta vă spunem, aţi ignorat tocmai esenţa: GEŢII SUNT NEMURITORI.
Ei vin. Vă vor judeca şi vă vor condamna. Şi la ei nu există decât o singură variantă: cu executare („executare” cu toate sensurile din DEX, inclusiv cel cam incorect politic).
Îi vedeţi în imagine, cu femeile şi copiii lor, cu necazurile lor, dar şi cu liniştea lor înmărmuritoare. Dar şi cu nemurirea lor.
A!, era să scăpaţi din vedere ceva foarte important: frunzele de stejar. Credeaţi că sunt puse acolo decorativ? Nicidecum,
Există un vers premonitoriu pe care, din păcate, copiii de azi nu-l mai învaţă dar care pentru noi e de neşters: „Numa-n zarea depărtată sună codrul de stejar…”
Sună devastator. Pentru cei ce atentează la nemurirea geţilor.

Miron SCOROBETE

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditEmail this to someone