Clubul Sportiv Impact din Cluj Napoca, pe podium la Cupa României de Sporturi Marțiale Coreene

Sportivii Clubului Impact din Cluj Napoca au câștigat titlul de Vicecampioni Naționali la Cupa României de Sporturi Marțiale Coreene, proba de Taekwon-Do ITF.

Competiția Cupa României, este al doilea eveniment ca importanță din calendarul competițional al Federației Române de Sporturi Marțiale Coreene. În weekendul care a trecut, mai mult de 350 de sportivi s-au întrecut în două zile de concurs la Sala Sporturilor din Municipiul Dej.

Echipa clujeană a avut o prestație deosebită, câștigând în fața unor cluburi cu tradiție. Cu o echipă formată din 37 de sportivi a reușit să obțină 10 locuri I, 10 locuri II și 13 locuri III ceea ce demostrează încă odată că modelul antrenament și de management sportiv, aplicat la Cluj Napoca, este unul de succes.

Echipa Impact își desfășoară activitatea în Piața 1 Mai într-una dintre cele mai moderne săli de arte marțiale din oraș. Fiecare grupă de copii este formată din maxim 20 de sportivi și doi instructori. Pe lângă antrenemente, stagii de pregătire, demonstrații, concursuri, copiii participă la tabere de antrenament de mai multe ori pe an și la evenimente organizate special pentru ei.

Totodată, Conducerea Clubului Sportiv Impact, mulțumește sponsorilor care au stat aproape de ei în tot acest timp.

    

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditEmail this to someone