Performanța Clubului Sportiv Impact din Cluj Napoca asigură României un loc pe podium la Openului Ungariei la Taekwon-Do ITF

O delegaţie a Românei a participat la Openului Ungariei la Taekwon-do ITF. Ea a avut în componență sportivi din Cluj Napoca de la Clubul Sportiv Impact. Concursul s-a desfăşurat în week-end, sub denumirea „IX. Lehel Vezer & III. Eperjesi Nandor Memorial Cup”.

Aici, România a reuşit să aducă acasă nu mai puţin de 13 locuri I, 7 locuri II şi 12 locuri III, iar în clasamentul general să se situeze pe poziţia a II-a, după echipa Cehiei. În orașul gazdă Jaszbereny s-au întrecut peste 200 sportivi din Cehia, Serbia, Slovacia, Slovenia, România şi Ungaria.

Clubul Sportiv Impact din Cluj Napoca a participat cu o echipă formată din trei instructori și 11 sportivi cu care a obținut 4 locuri I, 5 locuri II și 6 locuri III. Surpriza competiției pentru clujeni a venit de la sportiva Kovacs Dora, care a primit titlul de „Ce mai buna sportivă la categoria copii”.

„A fost o competiţie care a avut un nivel ridicat, datorat sportivilor din loturile naţionale și numărul de țări participante. Arbitrajul a fost bun și chiar dacă echipa Cehiei ne-a întrecut, suntem foarte mulțumiți de prestația sportivilor noștri.”, a declarat Dl. Muntean Mircea, Antrenor Emerit și Președinte al Federației Române de Sporturi Marțiale Coreene.

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditEmail this to someone