Un medic pentru viitor

Domnul doctor Filip Claudiu Ioan este absolvent al Facultăţii de Medicină Generală al Universitătăţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu Cluj-Napoca.

Încă din timpul facultăţii a prezentat o afinitate spre specialităţile chirurgicale şi în anul 2005 a fost selectat şi a beneficiat de o bursă de studiu ERASMUS în Franţa-Angers unde a efectuat stagii chirurgicale.

În anul 2008 a început rezidenţiatul în cadrul specialităţii de chirurgie plastică microchirurgie reconstructivă.

Primii ani de rezidenţiat i-a efectuat în ţară la Clinica Chirurgie I Cluj-Napoca, apoi la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca. Ultimii ani de rezidenţiat i-a efectuat în Franţa : Paris 2011, Martinique 2012-2013. În cadrul acestor stagii a lucrat şi a învatat de la personalităţi din domeniu însuşindu-şi cele mai noi şi mai performante tehnici de chirurgie plastică, estetică, chirurgia mâinii şi microchirurgie reconstructivă.

Ulterior revine în ţară şi devine medic specialist în chirurgie plastică estetica şi microchirurgie reconstructivă. A lucrat în contract cu Casa Naţională de Asigurari de Sănătate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia-Mare, ulterior în cadrul secţiei de chirurgie plastică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj.

În 2015 ocupă prin concurs postul de medic specialist la Departamentul de Chirurgie Plastică Microchirurgie Reconstructivă al Spitalului Judetean de Urgenţă Alba-Iulia – unde efectuează intervenţii chirurgicale de Chirurgie Plastică Microchirurgie Reconstructivă.

În domeniul Chirurgiei Estetice lucrează în colaboare cu clinici private din Cluj-Napoca, Alba-Iulia şi Baia-Mare unde efectuează intervenţii de chirurgie estetică.

Este un medic devotat caracterizat de profesionalism, corectitudine şi ataşament faţă de pacienţii săi.

http://www.drfilipclaudiu.ro/

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditEmail this to someone