După 27 de ani, un Maestru corean de Taekwon-Do ITF a vizitat Cluj Napoca

După o lungă perioadă de timp, Cluj Napoca a găzduit un Stagiu Tehnic Internaţional de Taekwon-do ITF sub egida unui maestru corean.

Evenimentul organizat de către Federaţia Română de Sporturi Marţiale Coreene şi Clubul Sportiv Impact, l-a adus la Cluj Napoca pe Dl. Hwang Ho Yong (9 DAN), Prim-Vicepreşedintele Federaţiei Internaţionale de Taekwon-do ITF.

Acesta este cunoscut în lumea artelor marţiale pentru că l-a secondat pe fondatorul stilului  Taekwon-Do,  gen. Choi Hong Hi şi  a fost ani de zile capitanul echipei demostrative a Coreei.

0-1

În cadrul evenimentului, participanţii au putut să-şi corecteze sau perfecţioneze tehnicile de mână şi picior din Taekwon-Do. Totodată, s-a insistat pe aplicaţiile exerciţiilor de formă, procedee de autopărare şi luptă cu mai mulţi adversari.

La sfârşitul stagiului au avut loc examinări pentru grad. Astfel Dl. Romeo Tulkos a obţinut gradul de 5 DAN, Dl. Fodor Ambrozie 4 DAN şi Dl. Radu Filat, instructor din Republica Moldova 5 DAN.
Evenimentul a avut loc în sala de sport a Clubului Sportiv Cluj Napoca, unul dintre cele mai prolifice cluburi de Taekwon-Do ITF din oraş. El deţine în Piaţa 1 Mai nr. 1-2 o sală dedicată acestui sport, utilată la cele mai înalte standarde.

Detalii despre Clubul Sportiv Impact Cluj Napoca

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditEmail this to someone